با خوردن پسته خام تازه با پوست بوی بد پای خود را از بین ببرید

درخت پسته خام تازه با پوست یکی از قدیمی ترین گیاهان میوه دار در تاریخ بشریت است، ارتفاع آن به 10 متر می رسد و می تواند تا 400 سال عمر کند، غرب آسیا و مناطقی از سوریه تا افغانستان را موطن پسته می دانند.

در طول لشکرکشی های اسکندر مقدونی در آسیا پسته خام تازه با پوست رایج شد، در ایران باستان، این آجیل از ارزش خاصی برخوردار بوده و نشانه باروری، ثروت و شکوفایی محسوب می شد.

در زمان های قدیم به پسته آجیل جادویی می گفتند، اما غیرمعمول ترین نام را چینی ها گذاشتند که به دلیل پوسته ترک خورده ای که شبیه لبخند است، آن را آجیل شاد نامیدند.

پسته

امروزه حدود 20 گونه از این گیاه متمایز شده است، اما همه آنها برای غذا مناسب نیستند، مصرف پسته برای افرادی که استرس شدید جسمی و روحی دارند توصیه می شود، همچنین این گردو سبز به بیمارانی که اخیراً دچار بیماری شده اند نشان داده می شود، با توجه به محتوای اسیدهای چرب، این محصول به سوزاندن کلسترول بد کمک می کند و در نتیجه از ایجاد حملات قلبی و تصلب شرایین جلوگیری می کند.

منیزیم و پتاسیم که جزء پسته است دیواره رگ های خونی را تقویت می کند و ضربان قلب سریع را باز می گرداند، این آجیل معجزه آسا حاوی لوتئین است که برای چشم مفید است، این کاروتنوئید باعث افزایش حدت بینایی می شود و یک اقدام پیشگیرانه خوب برای تقویت سلامت چشم است.

پزشکان مصرف بیش از 30 گرم پسته در روز را برای عملکرد طبیعی کبد و کلیه توصیه می کنند، با وجود اینکه پسته دارای انباری از ویتامین ها و مواد معدنی مفید است، باید با احتیاط کافی مصرف شود، هنگام افزایش سهم این آجیل، فرد ممکن است حالت تهوع و سرگیجه را تجربه کند.

پسته یک محصول حساسیت زا است، بنابراین اگر آلرژی دارید، این آجیل برای شما منع مصرف دارد، زنان باردار نیز باید مراقب باشند، زیرا بر عضلات صاف تأثیر می گذارد و این می تواند باعث زایمان زودرس شود.