بادام سنگی در اصفهان موجب بروز سیل شدیدی شد

تولید جهانی بادام سنگی در اصفهان به 3.2 میلیون تن رسیده است (FAO 2020). تولید بادام در دهه گذشته افزایش یافته است، همچنین به دلیل اعتقاد مصرف کنندگان مبنی بر اینکه بادام فواید سلامتی قابل توجهی دارد.

بادام دارای ویژگی های غذایی و ارگانولپتیکی استثنایی است و ارزیابی صحیح کیفیت بادام از اهمیت بالایی برخوردار است.

بادام دارای ارزش غذایی است که از نظر کل قند نسبتاً کم است (4.35 گرم در 100 گرم بادام) اما سرشار از لیپیدها، پروتئین ها، مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی گیاهی است که آن را به یک غذای سالم و مغذی تبدیل می کند.

مغز بادام به ویژه غنی از پروتئین است که دومین بخش مهم بعد از بخش لیپیدی است. میزان پروتئین مغز بادام به رقم آن بستگی دارد و از 4/8 تا 1/35 درصد متغیر است.

این بررسی به بررسی پیشرفت‌های فعلی در ارزیابی کیفیت بادام می‌پردازد و بیش از همه ویژگی‌های تغذیه‌ای، فواید سلامتی و تأثیر فرآوری آن بر ماندگاری را نشان می‌دهد.

هدف ما ارائه یک نمای کلی به منظور بهبود کیفیت بادام و پایداری کل تولید بود. با توجه به ادبیات، بادام می تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد و یک منبع اقتصادی عالی است.

این بررسی به تولیدکنندگان بادام کمک می کند تا بهترین ارقام را برای کشت انتخاب کنند و در تحلیل نهایی، ویژگی های کیفی بادام را افزایش دهند. بررسی ما همچنین منبع مهمی برای دانشمندان است.

این تحقیق جدیدترین تحقیقات را ارائه می دهد و می تواند الهام بخش دیگر محققان باشد. درخت بادام (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) گونه ای از درختان است که در زیرجنس آمیگدالوس قرار دارد.

درخت بادام عضوی از جنس Prunus L. در خانواده Rosaceae است که بومی جنوب آسیای مرکزی است و در آب و هوای مدیترانه ای کشت می شود.

علاوه بر بادام های کشت شده تجاری، حدود 30 گونه بادام وحشی وجود دارد که به طور کلی تلخ تر از گونه های کشت شده هستند. پیدایش بادام 5.88 میلیون سال پیش رخ داده است.