گوجه فرنگی زیتونی دارای فروکتوز بالایی است و این باعث ایجاد مشکلاتی در افرادی می شود که از سوء جذب فروکتوز رنج می برند. می تواند منجر به یبوست شود. گوجه فرنگی (به خصوص سوپ) همچنین حاوی سالیسیلات، گلوتامات و آمین است که همگی مواد شیمیایی طبیعی هستند که ممکن است باعث یبوست شوند.
کنسرو گوجه فرنگی می تواند سرشار از سدیم باشد یک فنجان گوجه فرنگی کنسرو شده حاوی 564 میلی گرم سدیم است، در حالی که 1 فنجان گوجه فرنگی تازه حاوی تنها 9 میلی گرم است.
اگرچه کنسرو گوجه فرنگی به اندازه گوجه فرنگی تازه مفید است، اما به محتوای سدیم آن توجه کنید.
فواید گوجه فرنگی بسیار زیاد است و آن را به یک مکمل لذت بخش برای رژیم غذایی شما تبدیل می کند. این توت های خوش طعم و خوش طعم را بسیاری دوست دارند. شما می توانید آنها را در چندین غذا میل کنید.
از اینفوگرافیک زیر میتوانید درباره گوجهفرنگی، انواع آن، جذابیت جهانی آن و جایگزینهای محبوب بیشتر بدانید.
مزایای گوجه فرنگی بیشتر به پتانسیل آنتی اکسیدانی آن نسبت داده می شود که به لطف لیکوپن و سایر ترکیبات زیست فعال است.
خواص آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی به کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند، در حالی که مصرف اغلب آنها ممکن است به مدیریت کلسترول، فشار خون و سطح قند خون نیز کمک کند.
علاوه بر این، آنها به سلامت مغز، کبد، پوست، سیستم ایمنی بدن و غیره کمک می کنند! برای مزایای بهتر به سراغ گوجه فرنگی های ارگانیک بروید زیرا پتانسیل آنتی اکسیدانی بالاتری دارند.
از سوی دیگر، این توت ها ممکن است عوارض جانبی مانند رفلاکس اسید، یبوست و غیره داشته باشند. با این حال، فواید آنها کاملاً از این اثرات منفی بیشتر است.
گوجه فرنگی از نظر فنی، میوه است زیرا حاوی دانه است. اما بیشتر کتاب های آشپزی از آن به عنوان یک سبزی یاد می کنند.
صادقانه بگویم، مهم نیست. مهم این است که آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید زیرا فواید آن شگفت انگیز است.