زمان استخراج کافئین می تواند در انواع مختلف چایی سبز کیلویی متفاوت باشد. با این حال، در بیشتر چای های تجاری موجود، کافئین به سرعت استخراج می شود.
حدود ۸۰ درصد کافئین موجود در چای در دقیقه اول دم کردن و در ۳ دقیقه حدود ۹۰ درصد کافئین استخراج میشود. بنابراین، دمکردن طولانیتر، فقط مقدار کمی کافئین در دمنوش را افزایش میدهد.
آهن به دو شکل در رژیم غذایی ما وجود دارد. “آهن هم” که در گوشت و ماهی یافت می شود و “آهن غیرهم” که در مواد غذایی از منابع گیاهی یافت می شود. جذب آهن هم تحت تأثیر چای نیست.
اما اگر چای همراه با غذا مصرف شود، جذب آهن غیرهمی کاهش می یابد (جذب به طور کامل قطع نمی شود). علاوه بر این، گوشت و ماهی حاوی مقادیر نسبتاً بالاتری آهن در مقایسه با مواد غذایی از منابع گیاهی هستند.
بنابراین، اگر رژیم غذایی شما سرشار از گوشت و ماهی باشد، مصرف چای در زمان غذا تاثیری بر وضعیت آهن بدن نخواهد داشت.
با این حال، اگر رژیم غذایی شما بیشتر گیاهخواری است و در حال حاضر از نظر تامین آهن کم است، توصیه می شود چای را بین وعده های غذایی مصرف کنید.
بیشتر فواید چای برای سلامتی به دلیل وجود فلاونوئیدها است. اگر چای پس از فرآوری به چای درست شده به درستی ذخیره نشود، محتوای فلاونوئید ممکن است با گذشت زمان کاهش یابد و فواید آن برای سلامتی کاهش یابد.
بسته بندی مناسب پس از فرآوری می تواند فلاونوئیدها را برای دو تا سه سال با کاهش بسیار کمی در محتوی حفظ فواید سلامتی حفظ کند.
ترکیباتی که به طور طبیعی در چای وجود دارند به نام پلی فنل ها که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
دلیلی وجود ندارد که باور کنیم چای باعث از دست دادن مایعات می شود، بلکه دلایل زیادی وجود دارد که باور کنیم چای یک نوشیدنی معتبر برای کمک به حفظ تعادل مایعات است.
آیا چای بر هیدراتاسیون تاثیر می گذارد؟
حفظ تعادل مطلوب مایعات برای حفظ سلامت مطلوب مهم است. چای به دلیل محتوای بالای آب آن یک نوشیدنی خوب برای هیدراته نگه داشتن بدن است.