برانزویک – انجیر متوسط تا بزرگ با پوست زرد برنزی و طعمی غنی. مایل- شاخک. به خوبی در جنوب غربی و مناطق خشک تر جنوب سازگار شده است. میوه از آنجایی که چشمانش باز است در اثر بارندگی زیاد خراب می شود. نسبتا مقاوم مترادف: دالماسی، مدونا، مگنولیا.
Calimyrna – انجیر آردی کالیفرنیا. یک انجیر زرد بزرگ با خمیر کهربا و چشم باز بزرگ. کروی شکل. طعم آجیلی شیرین و بسیار غنی. دانه های متعدد. نوع اسمیرنا. نیاز به گرده افشانی دارد. برای پرورش دهندگان جنوبی عملی نیست. مترادف: اربیلی، لوپ اینجیر، ساری لوپ.
کونادریا – انجیر سبز زرد متوسط تا بزرگ با تفاله توت فرنگی سبک و طعمی غنی. پرورش یافته توسط Ira Condit و در سال 1957 منتشر شد. Pyriform. به خوبی در کالیفرنیا و جنوب شرقی اقتباس شده است. هاردی با ریباند خوب از فریز. مترادف: Hybrid Adriatic، Verdone Hybrid.
اکسل – یک انجیر زرد سایز متوسط با خمیر کهربا. همچنین توسط Ira Condit پرورش یافته و در سال 1975 منتشر شد. Oblate تا کروی. به خوبی در کالیفرنیا اقتباس شده است. آزمایشات اولیه در جنوب شرقی بسیار امیدوارکننده است. به نظر می رسد بسیار مقاوم است. طعم فوق العاده مترادف: کادوتا هیبرید.
فلاندرز – انجیر متوسط زرد متمایل به سبز با نوارهای بنفش و خمیر کهربا. پرورش و عرضه شده توسط Ira Condit در سال 1975. Pyriform با گردن بلند و باریک. طعم خوب گیاهان قوی هستند اما به خصوص مقاوم نیستند. در ساحل غربی خوب است. مترادف: Verdone Hybrid.
ایسکیا سبز – انجیر سبز چمنی کوچک با تفاله توت فرنگی تیره. اریب تا کروی. چشمی کوچک و نسبتاً بسته کیفیت خوبی دارد اما به خوبی قهوه ای ترکیه نیست. دیر بالغ می شود نسبتا مقاوم مترادف: Coeur، Verdale، Verte
گلبون – انجیر بزرگ سبز روشن تا زرد کم رنگ با خمیر شفاف با رنگ صورتی. طعم خوب نسبتاً مقاوم به نظر می رسد. پرورش یافته توسط Ira Condit. مترادف: گالبون، جواهر.
- منابع: