این فصل به ترکیب میوه سیب (Malus × domestica) می پردازد. این شامل عناصری است که می تواند در یک رویکرد مقایسه ای به عنوان بخشی از ارزیابی ایمنی غذاها و خوراک های مشتق شده از گونه های جدید استفاده شود.
پیشینه تولید سیب در سراسر جهان، ارقام اصلی، میوه آرایی سیب کاربردها و فرآوری سیب برای مصرف انسان، و استفاده از خوراک محصولات جانبی ارائه شده است. مقایسهکنندههای واریتهای مناسب و ویژگیهای غربالگری شده توسط پرورشدهندگان ارائه شدهاند.
سپس مواد مغذی موجود در میوههای سیب، آب و تفاله، ترکیب شیمیایی در طول ذخیرهسازی، و همچنین آلرژنهای اصلی، سموم و سایر متابولیتها شرح داده میشوند. بخشهای پایانی محصولات و اجزای کلیدی را برای تجزیه و تحلیل ارقام جدید سیب برای مصارف غذایی و برای استفاده خوراک پیشنهاد میکند.
تفاوت های منطقه ای در اهمیت نسبی ارقام سیب مشهود است و انتخاب ارقام از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. طرز تهیه زیتون سیاه به عنوان مثال، جنوب اروپا بسیاری از “گلدن دلیشز” تولید می کند، در حالی که “الستار” و “جوناگلد” در شمال اروپا محبوب هستند.
استرالیا و نیوزلند صادرکنندگان عمده سیب بر اساس «گالا»، «گرنی اسمیت» و «بریبرن» هستند. رقم پیشرو در جمهوری خلق چین “فوجی” است. در بسیاری از مناطق آمریکای شمالی، “مک اینتاش” و “دلیسیز” ارقام مهمی هستند. بهترین زمان مصرف پودر سنجد با این حال، بسیاری دیگر مانند “فوجی”، “بانوی صورتی”، “گالا”، “بریبرن” و “جوناگلد” نیز محبوب هستند.
صنعت سیب شامل تولیدکنندگان، بستهبندیکنندگان، فرستندهها و پردازشکنندگان است. سیب هایی که برای بازار تازه (بازار اولیه) مقصد می شوند از باغ به یک بسته بندی حمل می شوند. ماهی قزل آلا سپس بسته بندی ها محصول را بین خرده فروشان و صادرکنندگان توزیع می کنند. بهبود در حمل و نقل و تکنیک های تاخیر در رسیدن میوه به بسیاری از ارقام سیب اجازه می دهد تا در تمام طول سال در بسیاری از کشورها عرضه شوند. سیب همچنین ممکن است مستقیماً در باغ یا بازارهای کشاورزان به مصرف کنندگان فروخته شود.
سیب ها عمدتاً برای بازار میوه های تازه کشت می شوند و بقیه به آب سیب، سیب، سس سیب، کره سیب، سرکه سیب، سیب خشک و سیب های کنسرو شده تبدیل می شوند. ارقام سیب را با توجه به کاربرد پیشنهادی خود میتوان به سیب خوراکی، سیب سیب و سیب پخته اشاره کرد.
- منابع:
- تبلیغات: